Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

De hivar som utgör registret är SAM, SECURITY, SYSTEM och SOFTWARE. De återfinns i Windows\System32\Config-mappen, de datorspecifika delarna som vi ser under HKEY_LOCAL_MACHINE. Du kan inte ställa in de här flaggorna i iTunes användargränssnitt. För att förkonfigurera föräldrakontrollerna måste du ange de tre registervärdena i HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apple Computer, Inc.\iTunes\\Parental Controls\ för varje användarkonto. Standardposten behöver inte ändras eftersom den är en platshållare och kan skada ditt system. Det finns flera varianter av DWORD-värden msvcr120.dll och strängvärden som du kan välja beroende på instruktionen du får. Det här alternativet är högst upp på rullgardinsmenyn.

  • Exemplet visar att Windows XP 32-bitarsversion körs på datorn.Du kanske också behöver …
  • Qutil kräver vissa registerinställningar för att säkerställa att Windows-värden hanterar lagringssystemets beteende korrekt.
  • Parametern RetryInterval specificerar hur lång väntan ska vara mellan återförsöken för en misslyckad sökväg.
  • Beroende på vilka val du gjort för rensning av enheter och inställningar, samt hur snabb din dator är, kan återställningen ta en hel del timmar att slutföra.
  • I Inloggningsassistenten kan du byta lösenord till dator, Outlook och Medvind.

Det är inte sprängfyllt med funktioner men det håller vad det lovar. Registry Reviver har flera avancerade metoder för att laga och optimera ditt system. Registry Reviver söker upp felaktiga poster i registret och byter ut dem mot rätt information. Filerna i Windows XP har inte ändelsen .dat, utan i stället heter de Default.sav, Security.sav, Software.sav och System.sav. Säkerhetskopior av dessa sparas i undermappen RegBack och kan användas för återställning om systemet skulle haverera.

Multiboot Från Usb

Du kan förbättra datorns prestanda genom att ta bort funktioner från autostarten. Städa Startmenyn i Utforskaren Vill du göra en grundlig städning av Startmenyn, görs den bäst från Utforskaren. Nu kan du lägga in nya mappar med egna namn (Skriva, Internet, Grafik…) och sortera in alla genvägar i lämpliga mappar. Med litet organisation åstadkommer du på det här sättet en Startmeny där Program inte innehåller mer än på sin höjd tio mappar. Börja med att kontrollera att inga windowsprogram som kan ha lagt filer i Temp-mappen är i gång. Ett bra sätt är att helt enkelt starta om Windows.

ska jag rensa Windows-registret

Vi har dock inte testat detta än, men det bör fungera helt utan problem. Detta är egentligen inte en ny funktion – Windows XP hade ett “Kör som” val tidigare som gjorde samma sak – men Microsoft tog bort funktionen i Vista, så vist är det kul att se Microsoft kan ändrat sig igen. Windows-registret är ett databas av inställningar som används av Microsoft Windows. Det lagrar konfigurationer för hårdvara enheter, installerade tillämpningaroch Windows operativsystem. Registret ger en central metod för att lagra anpassade inställningar för varje Windows-användare, snarare än att lagra dem som individuella .INI filer. Det som händer är att alla startfiler installeras om men dina egna filer lämnas kvar på hårddisken.

Många av e-tjänsterna kräver e-legitimation, till exempel Mobilt Bank-id. Hoppas installationen gick smärtfritt och att allt fungerar som det ska. Skulle det inte göra det är du varmt välkommen att höra av dig till oss via vår kundservice, så ska vi hjälpa dig. Beroende på vilken version du installerade kommer det därför ta olika lång tid att uppdatera, men vi rekommenderar starkt att låta uppdateringen slutföras innan du börjar surfa och installera andra program. Gå till ’Uppdatering och säkerhet’ under kontrollpanelen. Om Windows inte redan börjat uppdateringarna trycker du på ’Sök efter uppdateringar’.

Installera Windows 7 Från Usb

Tar bort alla döda genvägar från skrivbordet samt historik från Windows- och andra program. Ej uppdaterade program kan göra din dator sårbar för fel, krascher och säkerhetsrisker. Med vår automatiska programuppdatering uppdateras de viktigaste programmen regelbundet. Återupptäck bakgrundsbilden till ditt skrivbord genom att ta bort alla de där ”döda” genvägarna som du aldrig använder. De kan lämna kvar tillfälliga filer som belastar hårddisken.

شارك هذا المنشور مع الأصدقاء

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Comments are closed.

اذا كان لديك أي استفسار, لا تتردد بالتواصل معنا

2021 منصة ايكوم © جميع الحقوق محفوظة.

Shopping Basket