Pc Heeft Dll Bestand Verhuisd, Nu Kwijt, Pc Kaduuk, Hoe Oplo

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Wie zich moedig voelt , kan de laptop openmaken en de ventilatoren rechtstreeks schoonmaken. Ook SSD’s profiteren van regelmatige defragmentatie. De TRIM-functie geeft de SSD opdracht om alle gegevensblokken te wissen die niet worden gebruikt, waardoor de lees- en schrijfsnelheden toenemen vanwege efficiënter gegevensbeheer.

  • Dit laatste bekijk je via Configuratiescherm / Systeem en beveiliging / Onderhoudscentrum of uiteraard via de beveiligingssoftware zelf.
  • Of u nu de nieuwste apparatuur gebruikt of games speelt op een conventionelere machine, AVG TuneUp helpt u om elk druppeltje prestatie en rekenkracht uit isdone.dll ontbreekt uw computer te persen.
  • TREQ had ik nog niet gezien, maar een TREQ One + Monitor mount lijkt bijvoorbeeld precies wat ik zoek.
  • Khronos OpenCL ICD is ontwikkeld door Microsoft en maakte plaats voor de laatste creatie van opencl.
  • Sleep het item met ingedrukte rechtermuisknop vanuit Verkenner naar het bureaublad.

Nadat je de snelkoppeling hebt gemaakt, klik je erop met de rechtermuisknop en kies jeEigenschappen. Klik op de tab Snelkoppeling en klik op Ander pictogram. Wil je Windows 10 nog verder naar je hand zetten? Veel meer tips lees je in de Windows 10 beheer-cursus van onze Tech Academy, inclusief praktijkboek.

Reacties Op: Vind, Installeer En Update De Juiste Drivers

Klik op de knop “Betaal account” om advertentie- en trackervrij Computertotaal.nl te gebruiken. Voorzichtigheid bij het gebruik van LockHunter is geboden. Voordat je een bestand verwijdert, zorg je dat je zeker weet dat het hier niet gaat om een onmisbaar bestand. Verwijder je per ongeluk een verkeerd bestand, dan kan dit leiden tot een beschadigd systeem.

hoe bewerk ik het Windows-register?

Een bestandstype aan een programma koppelen gaat het makkelijkstvia het context menu, maar dat werkt niet altijd. In dat geval moet je het configuratiescherm gebruiken. Gezien het toegangsniveau dat het nodig heeft, moet het worden uitgevoerd als admin / UAC-escalatie ondergaan.

Openen Dll Bestand

Het is daarom aan te raden om de tijdelijke Windows Update bestanden te verwijderen. De downloadmap van je browser verzamelt alles wat je ooit hebt binnengehaald. Hierdoor kan deze map een zeer grote hoeveelheid bestanden bevatten. De bestanden zijn bijvoorbeeld afkomstig van e-mailbijlagen of programma’s die je ooit geïnstalleerd hebt. Gebruik de toetscombinatie Windows-toets+R en geef de opdracht %USERPROFILE% gevolgd door Enter. Je kunt per onderdeel aangeven wat je wilt laten opruimen.

شارك هذا المنشور مع الأصدقاء

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Comments are closed.

اذا كان لديك أي استفسار, لا تتردد بالتواصل معنا

2021 منصة ايكوم © جميع الحقوق محفوظة.

Shopping Basket